Šest z lodí a tři psi aneb voda bude

Napsal KrálikOpičák, 2.7.2013

Takže je dohodnuto a hotovo. Do dneška se mi ozvali pouze tito lidé: malej Yeti a Zuzka, Píďa se strejdou no a já a Šmirda. A prostě jedem 🙂 a na poslední chvíli se k nám ještě chtějí přidat nějací lidé takže nás bude asi o pár víc.

 

Jelikož jsem se domluvily že bychom chtěli vidět ten horní tok tak odjezd bude v sobotu ráno z Kladna v 7:15. Cesta trvá cca 6 hodin. Kolem 13:00 budeme v Lenoře. V sobotu bychom si sjeli krátký úsek na rozcvičení z Lenory na Soumarská most.V neděli si sjedeme úsek od Soumarského mostu do Nové Pece. Úsek je dlouhý přibližně 27km ale dá se sjet za cca 6 hodin (asi to tam docela teče).Vyrážet budeme v 10:00. Konec bude v Nové Peci, je to cca kilásek na nádraží a vlak na Kladno jede v 15:48 (Kl 21:41), nebo 17:48 (Kl 0:18).

= Pokud bude málo vody (nebude dosažen limit pro splouvání), horní úsek nepojedeme a pojede se rovnou v sobotu z Vyššího brodu. Doufám že tato varianta nenastane, ale stejně budeme vyrážet až odpoledne tak snad ten nával trochu poodjede. =

Pondělí dopoledne bude vyhrazeno na přesun do Vyššího Brodu a podle situace vyrazíme buď v pondělí odpoledne nebo až v uterý ráno. Přesun z hora z Lipna dolů do Vyššího brodu totiž vlakem trvá opět nějaké tři až čtyři hodiny. Autobusem je to o něco málo kratší a ještě je tu možnost kooperace s půjčovnou a tuto možnost doplním až objednám lodě.

Konec je naplánovaný na sobotu 10.8. v Boršově. V neděli se budeme plně věnovat návratu domů. Kdo se k nám chce přidat na víkend není problém. Dejte mi vědět kdy dorazíte a já vám napíšu kde přibližně budeme aby se tam dalo nějak dostat. Každopádně lodě si budete muset zajistit sami. Jedeme v termínu od 3.8.2013 do 11.8.2013. Jakékoliv info u mě na tel 723394448

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *