Report: Jarní Klasika na Kaunoši 2012

Napsal KrálikOpičák, 27.4.2012

ÓóóóóAnoooo! Jako každý rok jsme jeli do třetice omrknout SpringClassics na Kaunertal. Jarní klasika nebyla tak úplně jarní, přesto jsme si zablbli kvalitně!

 

 

 

Opening proběhl 14. a last spring park day je naplánován na 28. května. Během těchto 6 týdnů je naplánováno spoustu akcí, které můžeš najít v timetablu na stránkách parku: http://www.snowpark-kaunertal.com/en

Naší grupě 16 jezdců se nepoštěstilo úplně počásko, ale zato nám napadl prašánek. První den jsme nadrženě přijeli nahoru i přes absolutní mlíko a postupně jsme objevovali jednotlivé překážky. Cílem dne bylo jich najít co nejvíc!

Během 2 krásných dnů, co se na nás usmálo sluníčko, jsme dopoledne prášili a odpoledne, až shapeři vyhrabali překážky, jezdili v parku. Tady musím smeknout před shaperama, že se snažili, i když věděli, že další den bude znova kydat.

Sněhová peřina nám umožnila si vyzkoušet nové tríčky, jako třeba Podpího backo na hlavu. Na tomhle jarním prášení jsme otestovali Bangry od Coreuptu (parkovky s rockrem), kde si vedly velice obstojně! Jibblajna byla parádní a skládala se z 11 překážek ve dvou paralelních lajnách. Během jedné jízdy si stihnul bedny, raily, plastovky, bongy, wallridy, prostě překážky všeho druhu, které přímo vyzývaly ke crashům nového formátu. Triky typu kotoul out, nebo lincoln out na záda nebyly ničím neobvyklým!

Skoky se stále stavěly, takže jsme je nemohli testnout. Podle platforem jsou celkem dost rychle za sebou. Nejspíš to nebude taková parádička jako předchozí léta. Ale podle zpráv z parku to je jediný větší problém spojený se stavbou parku na úplně novém místě, který se již brzy vyřeší prodloužením platformy.

Ani po jezdění naše aktivita neustávala a my měli možnost využít free bazén ve Feichtenu. Dále nám nabídl náš baráček ( www.haus-landes.com ) luxusní regeneraci formou sauny, grillingu, nebo partyingu! S sebou jsme měli skate a longboard a toho jsme využili v nedaleké U-rampě, kde především kluci předvedli, co nedokážou. Díky nepřízni počasí jsme ustanovili jeden den dnem odpočinkovým a pořádal se výlet (cca 500m), kde jsme mohli obdivovat krásy tamní krajiny a vodopádu. Párty byly „nečekaně“ vydařené. Díky dostatku pivní pěny, Jägra, dobré nálady a hudby se trsalo a pařilo do ranních hodin, kde atmosféru doplňovaly paprsky stroboskopu. To vše doplňovaly hry jak karetní, tak vědomostní, či soutěže v tanečních kreacích, kde se každý náležitě předvedl. Díky Jagarmeistru , Shocku, Snowpanic.cz a všem, kteří se na to i přes tu předpověď nevybodli, a pomohli nám to vše spáchat. Že děkujem!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *