Hory Itálie 8.-14.3.2015

Napsal KrálikOpičák, 13.1.2015

Ahoj všem.

Sháním dobré lidi na Hory do Itálie v termínu od 8.-14.2015.

Cena: 7999Kč/osobu

Zahrnuje: 5x ubytování s polopenzí, 5-denní skipas „Adamello Ski“, Dopravu autobusem, závěrečný úklid pokoje, služby delegáta

Víc v článku….

ITÁLIE – PASSO TONALE/PONTE DI LEGNO, DŮM CASA OCCHI – VEZZA D´OGLIO:

POLOHA: ubytování je v domě, který se nachází 6 km od lyžařského střediska TEMÚ, 9 km od střediska PONTE di LEGNO a 20 km od střediska PASSO TONALE. Pro klienty s autobusovou dopravou je zajištěna dopravu do lyžařského areálu Ponte di Legno autobusem cestovní kanceláře, a to vždy 1x denně (po snídani tam, po uzavření lanovek a vleků zpět). Pro přepravu do lyžařského areálu Passo Tonale je možné využít kabinovou lanovku Ponte di Legno – Colonia Vigili – Passo Tonale. Zastávka skibusu, kterým je také možné se dopravit do Ponte di Legno je cca 150 m (v ceně skipasu, neplatí pro termín FREE SKI).

POKOJE: 2-8 lůžkové pokoje (manželské lůžko + palandy), jednoduché vybavení, soc. zařízení na chodbě společné vždy pro 2-3 pokoje. Nutné vlastní povlečení a ručníky (možnost zapůjčení povlečení za poplatek, neplatí pro termíny FREE SKI).

VYBAVENÍ DOMU: jídelna, společenská místnost s TV, wi-fi připojení k internetu (zdarma), ping-pong a místnost na uložení lyží

STRAVOVÁNÍ: polopenze formou selfservis – česká kuchyně: snídaně – jednotné menu + doplňkový bufet (nápoje, jogurt, cornflakes, máslo, džem, med), večeře – polévka, hlavní chod. Možnost přikoupení balíčku na svah za příplatek (chléb se sýrem nebo salámem, ovoce nebo oplatek).

TERMÍN: 8.3.-14.3.2015 termín včetně dopravy (odjezd z Prahy 8.3.2015 ráno, pobyt 8.3.-13.3.2015 pobyt na 5 nocí, 13.3.2015 v odpoledních hodinách po lyžování odjezd zpět do Prahy a 14.3.2015 příjezd do Prahy)

CENA: 7.990 Kč / osoba

CENA ZAHRNUJE:

– 5x ubytování s polopenzí

– 5-denní skipas „Adamello Ski“

– dopravu autobusem (včetně dopravy na sjezdovky do Ponte di Legno)

– závěrečný úklid pokoje

– služby delegáta

CENA NEZAHRNUJE:

– vratná kauce za skipas (čipová karta KeyCard): + 5 € / skipas

NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY – UBYTOVÁNÍ:

– balíček na svah: + 100 Kč / osobu / 5 nocí

– povlečení: + 5 € / osobu (nutné nahlásit v ČR)

– cestovní připojištění do zahraničí od pojišťovny UNION: + 45 Kč / osoba / den – komplexní zdrav. připojištění vč.

storno pobytu, odpovědnosti

 

KDO CHCE JED, AŤ NAPÍŠE DO KONETÁŘŮ A NEBO NA xenis@seznam.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *